9 fotografii must have din luna de miere

9 fotografii must have din luna de miere
9 fotografii must have din luna de miere 9 fotografii must have din luna de miere 9 fotografii must have din luna de miere 9 fotografii must have din luna de miere 9 fotografii must have din luna de miere 9 fotografii must have din luna de miere 9 fotografii must have din luna de miere

Luna de miere este primul moment petrecut in doi de proaspetii casatoriti. O data ramasi singuri, indragostitii invata sa se bucure unul de altul, dar si de peisajele pe care le viziteaza in sejurul de dupa nunta. Pentru ca luna de miere reprezinta un moment important din viata oricarui cuplu, un album cu cele mai reusite momente petrecute in doi este esential pentru orice pereche casatorita.

Ce fotografii trebuiesc incluse intr-un album cu tematica luna de miere? Veti afla imediat parcurgand cele 9 cadre "must have" pe care nu trebuie sa le ratati in calatorie.

Apusul de soare

Soarele este astrul care ne lumineaza viata si ne da puterea in fiecare zori de zi sa o luam de la capat. De aceea un apus de soare prins pe plaja sau in oras este o amintire draga a oricarui cuplu aflat in luna de miere. Fotografia aceasta nu trebuie sa sugereze obligatoriu o dragoste nebuna in care sarutul regizat in fata aparatului foto sa para fals. Este suficient sa iti iei de mana partenerul sau sa schitezi in aer o inima din mijlocul careia sa lumineze soarele aflat la asfintit.

Recomandare: Utilizati flash-ul pentru a evita afisarea unei siluete intunecate, fie ca sunteti pe plaja, fie ca hoinariti prin oras.

Uite ce am mancat

Dragostea trece prin stomac, de aceea nu va jenati sa fotografiati imaginea unui meniu delicios pe care tocmai va pregatiti sa il savurati. Puteti ruga un ospatar sa va fotografieze cum va hraniti reciproc, in timp ce bucatele din farfurie pot fi capturate chiar de proaspetii insuratei.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest