5 locuri relaxante din Caraibe pentru o luna de miere perfecta

5 locuri relaxante din Caraibe pentru o luna de miere perfecta
5 locuri relaxante din Caraibe pentru o luna de miere perfecta 5 locuri relaxante din Caraibe pentru o luna de miere perfecta 5 locuri relaxante din Caraibe pentru o luna de miere perfecta 5 locuri relaxante din Caraibe pentru o luna de miere perfecta 5 locuri relaxante din Caraibe pentru o luna de miere perfecta 5 locuri relaxante din Caraibe pentru o luna de miere perfecta 5 locuri relaxante din Caraibe pentru o luna de miere perfecta 5 locuri relaxante din Caraibe pentru o luna de miere perfecta 5 locuri relaxante din Caraibe pentru o luna de miere perfecta

Renumite pentru romantism, Insulele Caraibe sunt destinatia perfecta pentru orice cuplu proaspat casatorit. Spa-urile, statiunile magnifice, sutele de insule numai bune de explorat, restaurantele gourmet si preturile de avion promotionale sunt cateva motive sa va petreceti luna de miere in Caraibe. Inca un atu pentru exoticele insule americane il reprezinta faptul ca aici va puteti rasfata la soare aproape in orice moment din an, cu exceptia ultimei parti din august si septembrie, cand este sezonul uraganelor.

Sfanta Lucia

Localizata la mijlocul Insulelor Caraibe, intre Martinica si Barbados, Insula Sfanta Lucia ofera un peisaj de un dramatism rar intalnit datorita muntilor in forma de piramida, padurilor tropicale si a statiunilor insirate de pe dealuri pana in golfuri.

Peisajul mirific este completat cu plaje cu nisip alb sau negru, bucate condimentate servite in zecile de restaurante locale cu influente franceze si fauna exotica. Izvoarele sulfuroase, Gradinile Botanice si Parcul National Pigeon Island sunt cateva locatii in care orice cuplu de indragostiti isi poate petrece o luna de miere cu adevarat romantica.

In aceasta "Elena a Indiilor de Vest" cum i se mai spune insulei Sfanta Lucia muntii se unesc cu marea, iar cascadele impresionante tasnesc din stancile semete ale muntilor The Pitons.

Sfanta Lucia promite o luna de miere aventuroasa pentru cuplurile si turistii dornici de miscare: inotul, plimbarile montane, alpinismul, baile de soare si tratamentele oferite in spa-urile locale sunt doar cateva activitati care ii imbie pe calatorii dornici de distractie la inaltime pe Sfanta Lucia.

Sfanta Lucia

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest