Restaurant Good Old Times - locatia eleganta de nunti din centrul Bucurestiului

Restaurant Good Old Times - locatia eleganta de nunti din centrul Bucurestiului

Restaurantul Good Old Times este o locatie eleganta din centrul Bucurestiului ce imbina stralucirea vremurilor de altadata cu rafinamentul bucatariei traditionale.

Perfect pentru organizarea evenimentelor private, restaurantul Good Old Times ofera servicii ireprosabile si prezinta un grad ridicat de flexibilitate fata de stilul decoratiunilor alese.

Acest restaurant elegant din centrul Bucurestiului face parte din hotelul Golden Tulip Times, un brand de renume international care a primit in 2010 titlul de “Hotelul anului”.

Restaurantul Good Old Times ne aduce aminte de Bucurestiul din perioada interbelica. In vremurile bune capitala si-a castigat titlul de Parisul Balcanilor datorita faptului ca maestrii bucatari respectau intru totul retetele originale si foloseau ingrediente de cea mai buna calitate la prepararea mancarurilor.

Astazi, Chef Constantin Ianculescu, un nume sonor in arta gastronomica impreuna cu echipa sa de bucatari si stewarts gateste retete romanesti si internationale gustoase, ca in vremurile bune, astfel incat clientii care trec pragul acestui restaurant sa se ridice multumiti de la masa si sa revina in aceasta locatie moderna si eleganta.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest