Restaurant Casa Luca - locatia perfecta pentru o nunta economica

Restaurant Casa Luca - locatia perfecta pentru o nunta economica

Amplasat intr-o zona linistita de la marginea Bucurestiului, departe de forfota cotidiana, restaurantul Casa Luca este locatia ideala pentru nunti, botezuri si alte petreceri private. Acest restaurant situat pe Sos. Alexandriei, nr. 214 dispune de o capacitate de 200-250 persoane.

Restaurantul Casa Luca din Bucuresti este locatia perfecta pentru o nunta economica. Aici ai de ales intre trei variante de meniu cu pret redus incepand de la 160 lei/persoana din care tu si invitatii tai veti manca pe saturate. Din meniu nu lipsesc traditionalele sarmale cu mamaliguta, iar cafeaua la ibric este la discretie.

Alaturi de preparatele specifice bucatariei romanesti, la Restaurantul "Casa Luca" puteti descoperi preparate din bucataria italieneasca sau din meniul international, la preturi accesibile.

Daca vrei sa ai parte de o nunta economica, Restaurantul Casa Luca din Bucuresti este gata sa iti ofere consiliere in ceea ce priveste managementul evenimentului tau, cat si piese si accesorii pentru decor ( flori, fete de masa si lumanari, fantana de ciocolata, lumini, masina de baloane, etc).

Si pentru ca sa profiti in totalitate de o nunta cu buget redus, Restaurantul Casa Luca din Bucuresti vine pentru clientii sai cu oferte speciale pentru evenimentele programate in 2014.

Oferte de week-end pentru nunta

Sambata
Meniu Nunta 40 euro include aranjamente gratuite.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest