5 motive sa alegi Salon du Mariage pentru organizarea unei nunti de vis

5 motive sa alegi Salon du Mariage pentru organizarea unei nunti de vis
5 motive sa alegi Salon du Mariage pentru organizarea unei nunti de vis 5 motive sa alegi Salon du Mariage pentru organizarea unei nunti de vis 5 motive sa alegi Salon du Mariage pentru organizarea unei nunti de vis 5 motive sa alegi Salon du Mariage pentru organizarea unei nunti de vis 5 motive sa alegi Salon du Mariage pentru organizarea unei nunti de vis

Salon du Mariage este o locatie de nunta unicat, dotata cu piscina, unde se pot organiza o serie de evenimente importante din viata unui cuplu sau familii.

De la nunti exclusiviste la botezuri in stil hawaian, Salon du Mariage iti ofera cel putin cinci motive sa contractezi un eveniment la cel mai de lux salon din Saftica.

Localizat la 15 minute de Arcul de Triumf, in apropiere de Aeroportul Otopeni, Salon du Mariage pune la dispozitia clientilor sai cele mai bune solutii pentru un eveniment elegant, adecvat unei nunti fara cusur.

Spre deosebire de restaurantele clasice in care se desfasoara majoritatea nuntilor, Salon du Mariage le ofera mirilor si invitatilor sai sansa sa isi aniverseze cea mai speciala zi din viata lor intr-o sala mare, cu arhitectura moderna, cu spatii largi, fara stalpi, inconjurata de verdeata, piscina si foisor.

Pentru organizarea unei nunti de vis, exista cel putin cinci motive pentru care Salon du Mariage este alegerea ideala:

1. Este o locatie exclusivista.

2. Este un concept unic in Romania, de aceea sute de miri aleg aceasta locatie superba de nunta, ca sa se bucure impreuna cu invitatii lor de facilitatile oferite de Salon du Mariage, incepand cu lounge-ul de langa piscina destinat fumatorilor si terminand cu spatiul verde care imprejmuieste locatia.  

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest