Royal Horse - locatie de nunti high class din Snagov

Royal Horse - locatie de nunti high class din Snagov

Royal Horse este o locatie high class situata la 26 km de Bucuresti intr-un ambient plin de verdeata, in care povestea printesei ce viseaza la un print calare pe un cal alb devine realitate intr-o cladire impunatoare cu aspect de castel.

Domeniul Royal Horse se intinde pe o suprafata de 70.000 mp si pune la dispozitia clientilor sai trei 3 saloane cu design propriu - Salon Andaluz, Salon Lusitano si Salon Appaloosa,alaturi de lounge pool, club de echitatie si posibilitatea de cazare.

Evenimentele desfasurate aici sunt spectaculoase prin unicitatea si originalitatea fiecarui salon, atmosfera creata fiind o imbinare intre lux, eleganta, arhitectura si stil.

In aceasta locatie regala unde se organizeaza o serie de evenimente speciale, nuntile, petrecerile cocktail, petrecerile corporate sau intalnirile de afaceri sunt cu adevarat diferite, Royal Horse fiind un spatiu de relaxare in aer liber unde se poate folosi piscina sau practica echitatia.

Daca si tu iti doresti o nunta de vis intr-un cadru feeric, nu ezita sa rezervi aceasta locatie de nunta din Snagov pentru cel mai special eveniment pe care l-ai trait vreodata.

Selecteaza un meniu personalizat de nunta, un salon de evenimente frumos decorat si profita de spatiile verzi amenajate in gradina Royal Horse Garden  ce permit organizarea ceremoniei religioase, cat si oficializarea cununiei civile, respectiv shooting-uri dupa oficializarea cununiei religioase.

Pentru mai multe detalii despre restaurant Royal Horse pot afla, contactand direct locatia de nunta.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest