Restaurante ce organizeaza nunti in Caras-Severin

Restaurante ce organizeaza nunti in Caras-Severin

Nunta ta poate deveni perfecta daca apelezi la un restaurant care sa organizeze evenimentul tau asa cum visezi. Iata o selectie de restaurante ce te va ajuta:

1. Hotel Afrodita. Hotelul Afrodita din Baile Herculane va pune la dispozitie restaurantul cu cea mai mare capacitate de locuri din zona pentru a organiza evenimente de familie (nunti, botezuri, aniversari, banchete) si evenimente de firma (reuniuni, training, congrese ). Impreuna cu personalul nostru specializat oferim servicii adaptate la necesitatile si cerintele clientilor. Intr-o atmosfera distinsa, clientii nostri se vor delecta cu preparate delicioase pregatite de maestrii bucatari, specialitati romanesti cat si renumite mancaruri din bucataria europeana. In incinta Restaurantului Premier, cu o capacitate de 450 de locuri, se pot organiza evenimente de toate tipurile, de la petreceri cu tematica pana la nunti.  Date de contact: Baile Herculane- Caras Severin, str. Complexelor nr. 2, tel.  0255/ 560.264,  http://www.hotel-afrodita.ro,  E-mail: rezervari@hotel-afrodita.ro,  www.facebook.com/Afrodita.hotel.

2. Hotel Claris. In fiecare perioada a anului suntem destinatia perfecta pentru celebrarea evenimentelor speciale din viata turistilor nostri. Fie ca este vorba de petreceri de familie - nunti sau botezuri, fie ca este vorba de evenimente sau petreceri din profesie sau cariera - banchete de absolvire, reuniuni ori petrecerile de Sarbatori, Hotel Claris poate face ca evenimentul sa ramana o amintire placuta. Date de contact: Resita- Caras Severin, str. Nicolae Grigorescu nr. 26A, tel. 0732.915.955,  http://www.hotel-claris.ro, E-mail: mihaela@hotel-claris.ro,            https://www.facebook.com/hotelclaris.valiug.           

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest