Restaurant Floreal - un local de nunti si botezuri de nota 10

Restaurant Floreal - un local de nunti si botezuri de nota 10

Restaurantul Floreal este o locatie de evenimente in care se organizeaza nunti si botezuri de nota 10. Orice client care vrea sa aiba parte de un festin culinar ca la carte, de servicii ireprosabile si de o atmosfera incendiara poate sa contracteze un eveniment la Restaurantul Floreal din Bucuresti.

De la meniurile de nunta moderne la cele All Inclusive pentru nunti si botezuri, la Restaurantul Floreal clientii se bucura de gustul unic al bucatelor culinare pe care maestrii bucatari le pregatesc de ani buni si le ofera o savoare inegalabila.

Fie ca esti in cautarea unei locatii de nunta, de botez sau te pregatesti de o aniversare speciala, cum ar fi majoratul, ziua onomastica sau petrecerea de Revelion, restaurantul Floreal ofera meniuri bogate pentru orice eveniment la preturi decente.

Astfel, un botez costa minim 90 lei de persoana, in timp ce meniul de nunta are un pret minim de 40 euro de persoana si este compus din gustari si preparate clasice. cafea, piscoturi, jardiniera cu saratele si alune si tort. In plus, localul asigura aranjamentele din sala de receptie (huse, baloane, covor rosu, baloane, flori etc.

Contractand un eveniment la restaurantul Floreal vei avea parte de un ambient placut, de mancare buna si de preturi festive.

Bucura-te la restaurant Floreal in orice zi din saptamana de salate aperitiv, gustari calde si reci, paste, preparate din carne si peste sau de un meniu traditional insotit de ceva dulce la un pret avantajos daca vrei sa testezi inainte de eveniment preparatele culinare si sa te bucuri de o servire ireprosabila.

Pentru mai multe informatii, dar si pentru rezervari, contacteaza Restaurant Floreal.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest