Regal Ballroom Bucuresti, restaurantul pentru evenimente cu adevarat reusite

Regal Ballroom Bucuresti, restaurantul pentru evenimente cu adevarat reusite

Restaurantul Regal Ballroom din Bucursti este o locatie de lux unde sunt programate pe parcursul anului o multime de evenimente speciale.

De la nunti si botezuri, la petreceri si aniversari, Regal Ballroom este deopotriva un centru pentru evenimente festive, cat si o locatie destinata intalnirilor de afaceri,  organizarii de seminarii, conferinte si prezentari de moda.

Restaurant Regal Ballroom dim Bucuresti dispune de patru saloane de dimensiuni mari sau mici cu o capacitate maxima totala de 930 persoane.

Salonul Rubin poate gazdui pana la 600 persoane, Saloanele Cristal si Safir au o capacitate de 110-130 de persoane, iar Salonul Ametist este destinat evenimentelor de mici dimenisuni, acesta avand o capacitate de 40 de persoane.

Indiferent de spatiul oferit, cele patru saloane au fost special create si echipate astfel incat fiecare eveniment sa fie un succes total. Printre serviciile oferite de Restaurant Regal Ballroom din Bucuresti pentru evenimente cu adevarat reusite, putem aminti de aer conditionat, acces gratuit la internet wireless, echipamente audio si video de ultima generatie, dotari si servicii dedicate. Toate acestea, alaturi de servirea ireprosabila ofera un confort maxim clientilor sai in organizarea si personalizarea oricarui tip de eveniment.

Fie ca esti in cautarea locatiei potrivite pentru o intalnire business, pentru un workshop sau pentru un eveniment festiv, echipa de profesionisti de la Restaurantul Regal Ballroom Bucuresti te asteapta cu oferta potrivita adecvata evenimentului tau, astfel incat tu si invitatii tai sa va simtiti perfect intr-o locatie eleganta, iar tu sa scapi de grijile organizarii.

Porneste deci in noua aventura a vietii intr-o locatie de neegalat prin eleganta, unicitatea stilului si servicii ireprosabile.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest