Events&Recreation by Clubul Diplomatic iti propune o nunta perfecta in aer liber-stil American

Events&Recreation by Clubul Diplomatic iti propune o nunta perfecta in aer liber-stil American
Events&Recreation by Clubul Diplomatic iti propune o nunta perfecta in aer liber-stil American Events&Recreation by Clubul Diplomatic iti propune o nunta perfecta in aer liber-stil American Events&Recreation by Clubul Diplomatic iti propune o nunta perfecta in aer liber-stil American Events&Recreation by Clubul Diplomatic iti propune o nunta perfecta in aer liber-stil American Events&Recreation by Clubul Diplomatic iti propune o nunta perfecta in aer liber-stil American Events&Recreation by Clubul Diplomatic iti propune o nunta perfecta in aer liber-stil American Events&Recreation by Clubul Diplomatic iti propune o nunta perfecta in aer liber-stil American Events&Recreation by Clubul Diplomatic iti propune o nunta perfecta in aer liber-stil American Events&Recreation by Clubul Diplomatic iti propune o nunta perfecta in aer liber-stil American

Events &Recreation by Clubul Diplomatic reprezinta conceptul care defineste perfect nuntile in aer liber-stil American dar si fabuloase petreceri corporate.

Localizati in nordul parcului Herastrau, in una dintre cele mai exclusiviste zone din Bucuresti pe malul lacului, putem afirma ca aici este refugiul urban care incurajeaza spiritul creativ si deschis al celor care ii trec pragul.

 

Cadrul feeric cu gradina de vara, copacii seculari luminati, piscina, atmosfera incantatoare, pavilionul elegant accesorizat in viziunea dumneavoastra si meniurile personalizate sunt detaliile cheie ce ne indica nunta ideala in aer liber, miri fericiti si invitati vrajiti de frumusetea naturii.

 

Atat cununia civila cat si cununia religioasa se pot organiza in acelasi loc. Tot ce trebuie facut este sa amenajam un altar in aer liber, in vecinatatea pavilionului, pe zona verde scaunele sunt asezate stanga-dreapta si deja imaginea este luata parca din filme. Gazduim evenimente spectaculoase cu un numar aproximativ de 300 de invitati.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest