Nunta de vis la Press House Ballroom!

Nunta de vis la Press House Ballroom!
Nunta de vis la Press House Ballroom! Nunta de vis la Press House Ballroom!

Te-ai imaginat de mica, intr-o rochie alba de printesa, alaturi de familie si prieteni dragi, avand parte de o nunta perfecta?

Un salon mare, ca si stil architectural imbracat in marmura si coloane pe care se reflecta luminile arhitecturale intr-un mod cu totul deosebit, cu candelabre din cristal ce coboara impunator din tavanul inalt al cladirii, este locul ideal pentru o nunta de poveste in stil regal.

Oferind totodata o ambianta luxurianta si beneficiind de o amplasare centrala (in incinta Casei Presei Libere) Press House Ballroom iti va depasi orice asteptare.

Pentru a asigura o experienta de neuitat, Press House Ballroom pune la dispozitia clientilor sai, fara costuri suplimentare, wedding planneri cu experienta in domeniu de peste 5 ani.

Fie ca este vorba de un eveniment mai restrans sau unul cu sute de invitati, Press House Ballroom are flexibilitatea de a organiza evenimente intre 70 si 300 de persoane, venind in intampinarea clientilor sai cu meniuri personalizate, flexibilitate datorata faptului ca detine bucatarie proprie cu bucatari cu experienta in domeniu.

Pentru mai multe informatii si pentru a afla mai multe despre PressHouseBallroom acceseaza pagina www.phb-events.ro, de facebook https://www.facebook.com/PressHouseBallroom sau suna la tel. 0737.100.100.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest