Nunta de vis la Novotel Bucuresti

Nunta de vis la Novotel Bucuresti

Novotel este un hotel de 4 stele din Bucuresti, situat pe Calea Victoriei, care asigura camere elegante pentru cazare, dar si sali de evenimene cu capacitati de la 36 de locuri la 150 locuri pentru mese festive restranse, cat si pentru nunti formale desprinse parca din poveste.

Serviciile hoteliere de exceptie, salile de gala destinate celor mai frumoase ocazii speciale si personalul amabil din cadrul hotelului sunt doar cateva motive sa alegi aceasta locatie centrala pentru organizarea unui eveniment de mara clasa.

Aici vei gasi meniuri sofisticate si complexe si un ambient de exceptie asigurat de o multime de aranjamente si decoratiuni asezate cu stil in sala, astfel incat petrecerea de nunta sa fie una de poveste.

Si pentru ca inchirierea salii nu este singura care asigura succesul nuntii tale, echipa Novotel iti va pune la dispozitie absolut tot ce conteaza pentru reusita evenimentului: mancare proaspata, muzica, decoratiuni si aranjamente florale de bun gust. Toate acestea, alaturi de ambientul placut din sala de receptie vor fi pe placul nuntasilor garantat.

Alegand sa iti organizezi nunta intr-o locatie deosebita din Bucuresti, petrecerea alaturi de familiie si prieteni va fi un succes total. Bucura-te de cea mai speciala zi din viata ta, iar Novotel**** se va ocupa de restul!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest