Scala Events - restaurantul versatil din Bucuresti

Scala Events - restaurantul versatil din Bucuresti

Scala Events este un restaurant versatil, ideal pentru evenimente speciale de mare anvergura si nu numai. Decorat cat mai creativ de desigerul Agnes Lukacs, acest salon de eveniment imbina armonios plante, forme geometrice simple si efecte deosebite de lumina naturala data de peretii din sticla.

Scala Events este situat la parterul Cubic Center din Pipera-Tunari. Acest restaurant spatios dispune de doua sali de evenimente si o sala in Floreasca cu o capacitate de 270 persoane. Celelalte doua sali pot gazdui intre 130 si 230 persoane la mese si intre 200 si 400 invitati in cazul unui cocktail setup.

La restaurantul Scala din Bucuresti te poti relaxa alaturi de invitati traind clipe de vis intr-un cadru de poveste. Si pentru ca echipa Scala Events pune accent pe calitate, simplitate si emotii, traieste din plin fiecare moment petrecut in acest restaurant de lux in cea mai speciala zi din viata ta.

La Scala vei avea parte de o nunta intr-un cadru familiar in care fiecare detaliu conteaza. Preparatele deosebite, muzica, aranjamentele speciale si atentia echipei Scala creeaza o stare de buna dispozitie si comfort.

Si pentru ca un eveniment bine organizat are nevoie de un regizor, Scala Events iti pune la dispozitie un event planner care se va ocupa de toate detaliile. De la asortarea florilor pana la stil, organizatorul de evenimente stie ce sa recomande clientilor sai, in asa fel incat acestia sa fie multumiti de serviciile oferite. Si pentru ca succesul unui eveniment special sa fie garantat, echipa Scala din Bucuresti este flexibila la orice sugestie venita din partea clientilor, astfel incat singura grija a invitatilor sa fie savurarea celor mai minunate clipe petrecute in compania familiei si a prietenilor.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest