Presidential Ballroom

Presidential Ballroom

Presidential Ballroom este un complex de evenimente elegant din Bucuresti, care pune la dispozitia clientilor mai multe saloane si lounge-uri in locatiile din Militari si Pipera.

Renumita la nivel national pentru serviciile ireprosabile si experientele unice oferite clientilor, Presidential Ballroom este un punct de reper pe harta locatiilor din Bucuresti si din tara care organizeaza cu aceeasi pasiune si dedicatie evenimente familiale, evenimente sociale si evenimente corporatiste.

Arhitectura deosebita, serviciile fara cusur oferite de profesionisti si designul fiecarui salon in parte transforma orice eveniment de mica sau de mare amploare intr-unul de neuitat.

Centrul de Evenimente Presidential Ballroom, situat in Bucuresti, cu o suprafata totala destinata organizarii evenimentelor de 2600 mp dispune de o capacitate de la 50 pana la 400 de persoane, de o generoasa parcare privata, un spatiu ultrafunctional si o echipa de profesionisti.

Pentru a fi intotdeauna la inaltime, Presidential Ballroom incearca sa ofere constant servicii de cea mai inalta calitate, luandu-si angajamentul de a pune la dispozitia clientilor toate resursele necesare desfasurarii unui eveniment in conditii optime. Si pentru ca aceasta locatie nu se multumeste cu locul secund, Presidential Ballroom isi propune an de an sa ramana centrul de evenimente favorit al celor care isi planifica un eveniment intr-o locatie de lux.

Pentru a afla mai multe detalii despre aceasta locatie de marca din Bucuresti viziteaza www.presidential.ro!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest