Cum afecteaza legea fumatului alegerea locatiei de nunta?

Cum afecteaza legea fumatului alegerea locatiei de nunta?
Cum afecteaza legea fumatului alegerea locatiei de nunta? Cum afecteaza legea fumatului alegerea locatiei de nunta? Cum afecteaza legea fumatului alegerea locatiei de nunta? Cum afecteaza legea fumatului alegerea locatiei de nunta? Cum afecteaza legea fumatului alegerea locatiei de nunta? Cum afecteaza legea fumatului alegerea locatiei de nunta?

Cel mai nou criteriu in alegerea locatiei de nunta este unul la care sigur nu te-ai gandit pana acum. In contextul noii legi antifumat, unul dintre criteriile alegerii locatiei de nunta pentru mirii din 2016 este cautarea unui salon de evenimente unde se poate fuma in conditii civilizate, fara a incalca Constitutia.

Deoarece legea fumatului devine o realitate din aceasta primavara, in aceste conditii, toti viitorii insuratei care isi doresc o petrecere pe cinste, trebuie sa gaseasca o solutie adecvata pentru invitatii fumatori, astfel incat cei care vor sa isi aprinda tigara si sa fumeze linistiti fara sa mearga in strada, sa coboare scari sau sa fumeze in parcari, sa aiba la dispozitie lounge elegant, chiar langa restaurant.

Salon du Mariage Toujours L'Amour

Fie ca sunteti fumatori sau nu, este imposibil ca la nunta sa participe numai nefumatori. De aceea, pentru a asigura confortul oaspetilor vostri, alegerea unei locatii din afara Bucurestiului, amplasata intr-o zona verde, linistita si dotata cu piscina este solutia optima pentru o nunta exclusivista.

Salon du Mariage Toujours L'Amour

Salon du Mariage este locatia de nunta perfecta unde toata lumea se poate distra fara restrictii. Aici se organizeaza orice petrecere fastuoasa, de la cununii civile la cununii religioase, iar invitatii fumatori se pot retrage intr-un lounge de langa piscina, amplasat chiar in fata salonului de nunta, ori de cate ori simt nevoia sa isi aprinda o tigara.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest