Le Chateau - Castelul din Inima Orasului, o calatorie intr-o lume de basm

Le Chateau - Castelul din Inima Orasului, o calatorie intr-o lume de basm
Le Chateau - Castelul din Inima Orasului, o calatorie intr-o lume de basm Le Chateau - Castelul din Inima Orasului, o calatorie intr-o lume de basm

Atunci cand vorbim de nunti de poveste, fiecare mireasa viseaza un decor de basm, un castel in care ea si alesul ei sa fie inconjurati de sute de invitati.

Pana in aceasta primavara, un asemenea vis era practic imposibil in Capitala, pentru ca orasul nu avea un astfel de loc plin de magie si de poveste, un loc in care toate elementele sa iti trasmita aceeasi idee: nunta perfecta are loc intotdeauna intr-un castel, intr-o sala spectaculoasa, intr-un decor de basm.

Le Chateau este locul care iti va taia respiratia si te va umple de uimire din prima clipa. Un castel in centrul Bucurestiului, innobilat de elemente pretioase, precum marmura intarsiata, lemnul masiv, catifeaua sau cristalele care se regasesc la tot pasul.

Sala Principala graviteaza in jurul candelabrelor imense care induc un efect spectaculos de plutire, in care fiecare element straluceste sub efectul magic al luminii si care te transpun intr-o alta lume, te fac sa te simti ca intr-o calatorie in timp, trimitandu-te in mijlocul atmosferei balurilor aristocrate de odinioara.

Scena impunatoare si balcoanele spectaculoase completeaza aceasta imagine feerica si ofera o priveliste incredibila asupra ringului, acolo unde voi veti dansa pentru prima oara in calitate de sot si sotie, in aplauzele tuturor…

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest