Intercontinental Hotel & Resort

Intercontinental Hotel & Resort

Intercontinental Hotel & Resort este primul brand international de lux care numara peste 180 de hoteluri amplasate in mai bine de 60 de tari de pe glob. Brand-ul Intercontinental este unul dintre cele mai luxoase lanturi hoteliere de pe mapamond care ofera alaturi de cazare, servicii de catering, dar si servicii complete pentru marile evenimente.

In aceste unitati de cazare dotate cu bar si restaurant, clientii pot planui evenimente personalizate. Pentru orice solicitare adresata personalului hotelier, veti primi raspuns in maxim 2 ore si o oferta completa pentru orice solicitare in maxim 24 de ore.

De la cocktailurile servite dupa-amiaza in cadrul intalnirilor business la preparatele culinare sofisticate, personalul brandului hotelier Intercontinental se ocupa in cele mai mici detalii de toate etapele unei mese festive, astfel incat oaspetii sa se bucure de o seara memorabila impreuna cu cei dragi.

Organizand nunta intr-un loc plin de fast, amintirile de la evenimentul tau vor fi cu adevarat unice. Mergi personal la Hotel Intercontinental din Bucuresti pentru a planifica impreuna cu specialistii o petrecere memorabila,iar daca la nunta participa si invitati veniti din alte orase sau tari, ofera-le sansa de a-si petrece cel putin o noapte intr-un hotel de lux.

De asemenea, noaptea nuntii tale va fi speciala daca rezervi apartamentul destinat tinerilor insuratei in acest loc legendar, construit acum cateva zeci de ani.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest