Grand Hotel Sofianu - unicul hotel muzeu din Romania

Grand Hotel Sofianu - unicul hotel muzeu din Romania

Situat in mijlocul naturii, la confluenta dintre cunoscutele statiuni Calimanesti, Caciulata, Olanesti, Voineasa si Baile Gomore, Grand Hotel Sofianu este unicul hotel muzeu din Romania.

Aceasta locatie-muzeu din Ramnicu Valcea ofera o priveliste deosebita intrucat se afla chiar in Parcul Zavoi, un loc plin de verdeata in care poti respira aer curat.

Grand Hotel Sofianu gazduieste numeroase sculpturi si tablouri de arta contemporana, iar in afara hotelului ai ocazia sa vizitezi obiective turistice locale, cum ar fi manastiri, schituri si podgorii de vita de vie.

Daca arta contemporana te inspira si vrei sa te casatoresti intr-un ambient deosebit, in incinta acestei locatii gasesti mai mult decat un loc de cazare. Grand Hotel Sofianu adaposteste un restaurant de arta dotat cu terasa si un centru de evenimente in care se organizeaza petreceri, baluri de absolvire, nunti si alte petreceri de vis.

La Restaurantul Art te poti bucura alaturi de invitatii tau de un meniu diversificat format din preparate romanesti si internationale.

Fie ca alegi un meniu a la carte, un bufet suedez, preparate vegetariene sau dietetice, la Restaurantul Art te poti delecta cu bucate alese in timp ce contempli lucrari unice de arta contemporana.

De asemenea, la terasa Art Gallery din Ramnicu Valcea ai o vedere panoramica spre Parcul Zavoi pe care o poti admira impreuna cu oaspetii prezenti la nunta in timp ce te rasfeti cu un cocktail sau sorbi dintr-o ceasca de cafea.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest