Continental Forum Sibiu: locatia ta de 4 stele dintr-un oras cosmopolit

Continental Forum Sibiu: locatia ta de 4 stele dintr-un oras cosmopolit

Continental Forum Sibiu este un hotel modern de 4 stele amplasat in vecinatatea centrului istoric, intr-o cladire de legenda construita in 1912 si renovata complet in urma cu cativa ani.

In aceasta locatie hoteliera dotata cu restaurant se pot organiza orice tip de mese festive de la nunti la botezuri si petreceri corporate.

Restaurantul hotelului se afla la parter, iar acesta propune turistilor o calatorie gastronomica in statele din Balcani.
Hotelul are in dotare saloane elegante pentru nunti, sali de conferinte, dar si un wellness club pentru relaxare care ofera tratamente de beauty.

Saloanele elegante, servirea prompta si distinsa, calitatea si finetea meniului, fac din Continental Forum Sibiu locul perfect pentru nunta visurilor tale. Deci, daca esti in cautarea unei locatii de nunta in Sibiu nu ezita sa iei legatura cu specialistii din echipa Continental Forum Sibiu pentru rezervari, respectiv consiliere in organizarea evenimentului perfect.

Alaturi de organizarea unei nunti sau a altei mese festive, Continental Forum Sibiu este si locul de cazare perfect pentru luna de miere. Profita si tu de ofertele atractive si de pachetele turistice oferite de Continental Forum Sibiu in caz ca celebrezi nunta, aniversarea casatoriei sau pleci in luna de miere.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest