Phoenicia Express Bucuresti: confort, calitate si bun gust

Phoenicia Express Bucuresti: confort, calitate si bun gust

Phoenicia Express este un hotel elegant din nordul Bucurestiului, localizat strategic pe soseaua de centura, la cateva minute distanta de Aeroportul International Henri Coanda. Aceasta locatie de cazare pune la dispozitia oaspetilor 181 camere dotate modern. Hotelul Phoenicia Express ofera servicii de calitate si o multime de facilitati pentru oaspetii sai, cum ar fi un centru Spa, un club de noapte, doua restaurante si un bar.

Fie ca alegi sa poposesti in aceasta locatie pentru un week-end de afaceri, pentru o nunta, pentru un concert sau o expozitie, Phoenicia Express inseamna confort, calitate si bun gust.

Daca restaurantul Byblos ofera delicii gastronomice in care gusturile clasice se impletesc cu aromele din bucataria internationala, restaurantul Kastanne isi intampina oaspetii cu bucate traditionale apreciate in toata Europa.

Ambele restaurante organizeaza evenimente speciale, astfel, restaurantul Kastanne cu o capacitate de 65 locuri este o locatie destinata meselor festive, botezurilor si aniversarilor, in vreme ce restaurantul Byblos este locatia perfecta pentru nunti, acesta avand o capacitate de 165 locuri.

Pentru a rezerva locuri la unul dintre cele doua restaurante din incinta hotelului, poti accesa site-ul locatiei astfel incat sa iti faci o idee despre Phoenicia Express.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest