Caredy Luxury Ballroom - salon de evenimente cu specific international

 Caredy Luxury Ballroom - salon de evenimente cu specific international

Caredy Luxury Ballroom este un salon de evenimente din zona Plevnei, Bucuresti care se face remarcat prin calitate, servicii memorabile si o atmosfera de vis, astfel incat toata lumea sa se bucure de o experienta placuta din momentul in care intra in restaurant.

Caredy Luxury Ballroom este o oaza de eleganta si bun gust, care cucereste simturile tuturor celor care ii trec pragul. Viitorii miri care isi programeaza nunta aici vor avea impresia ca se afla intr-o sala de bal, specifica vremurilor de odinioara.

Pentru organizarea de nunti regale, petreceri, evenimente, conferinte sau simpozioane, Caredy Luxury Ballroom isi asteapta oaspetii in cele doua saloane impunatoare cu o capacitate de pana la 200 de invitati.

Ambientul poate fi personalizat cu ajutorul sistemului profesional de iluminare, iar pentru conferinte, staff-ul restaurantului pune la dispozitia doritorilor echipamente profesionale business: proiectoare, ecrane de proiectii, internet wireless etc.

Fie ca esti in cautarea unui restaurant localizat intr-o zona centrala din Bucuresti sau cauti o locatie de vis pentru mese festive, la Caredy Luxury Ballroom oferta de pret pentru nunti si botezuri All Inclusive incepe de la 55 euro de persoana.

Mai multe detalii despre acest salon elegant poti afla direct de la sursa! Contacteaza Caredy Luxury Ballroom fie ca vrei sa te bucuri intr-una din zile de un pranz festiv sau planifici un eveniment de mare amploare si solicita o oferta de pret pentru evenimentul tau.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest