Artha Park Events - reteta evenimentului perfect

Artha Park Events - reteta evenimentului perfect

Artha Park Events este un salon de evenimente reprezentat de un elegant cort in stil american, amplasat la intrarea in satul Snagov.

Acest salon de evenimente ideal pentru nuntile din sezonul cald este imbracat in drapaje de matase, iar cortul poate gazdui pana la 350 de persoane la mese si 550 de persoane in picioare (varianta tip bufet).

Artha Park Events ofera o alternativa inedita la nuntile clasice, locatia de pe lac fiind gandita astfel incat sa satisfaca cat mai multe cerinte indiferent ca va doriti un eveniment intim sau unul de mare amploare.

Artha Park Events este de fapt un ballroom elegant in apropierea caruia pot fi admirati nuferi de culoare roz, unici in Europa. Serviciile de 5 stele, decorul, meniul si servirea sunt asigurate de o echipa de profesionisti cu experienta in domeniu si pentru ca atmosfera de nunta sa fie completa, salonul poate fi dotat cu aer conditionat, candelabre, canapele suplimentare, ring de dans si terasa exterioara.

In aceasta locatie de vis detaliile fac diferenta. Oferta pentru nuntile All Inclusive pentru 2015/2016 incepe de la 42 euro/persoana. Vezi si alte informatii despre Artha Park Events daca vrei ca evenimentul tau sa fie unul sofisticat, in mijlocul naturii aici.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest