10 piese de lenjerie intima necesare unei mirese

10 piese de lenjerie intima necesare unei mirese

Ceea ce porti pe sub rochie conteaza, mai ales daca urmeaza sa te mariti in curand. Orice viitoare mireasa care doreste sa arate provocator in noaptea nuntii si in luna de miere trebuie sa isi aleaga cu grija lenjeria intima pe care o cumpara. De aceea, din garderoba unei mirese nu trebuie sa ii lipseaca 10 piese must have de lenjerie intima.

Increderea in sine va creste din momentul in care porti acele piese de lenjerie intima potrivite pentru forma corpului tau. Iata care sunt acele piese de lenjerie intima care iti dau incredere si atrag ca un magnet orice barbat:

1. Curea de culoare neagra
Asemeni unei little black dress, cureaua de culoare neagra este indispensabila pentru o femeie. Cureaua neagra nu trebuie sa lipseasca din colectia ta vestimentara. Acest accesoriu te face sa arati si sa te simti uimitor indiferent de tinuta.

2. Controleaza-ti imbracamintea
Exista bustiere, dresuri si alte articole vestimentare care ascund micile imperfectiuni corporale (arata abdomenul mai plat), dau senzatia de alungire sau scot in evidenta bustul. Fiecare femeie isi cunoaste corpul, stie ce forme are si ce anume o avantajeaza. Prin urmare, cumparand articolele vestimentare potrivite, o viitoare mireasa va arata bine in orice.

3. Un sutien de baza
Orice femeie trebuie sa aiba in garderoba proprie cel putin un sutien cu bretele si un sutien fara bretele. Daca ai sanii mici, sutienul tau de baza trebuie sa fie unul cu burete, pe cand daca ai sanii mari, sutienul cu bretele care sustine bine pieptul este indispensabil.

4. Un sutien convertibil
Un astfel de sutien trebuie sa aiba bretele incrucisate la spate, bretele pentru umeri, dar si bretele care se leaga dupa gat. Sutienul cu acest tip de bretele este foarte versatil si merge purtat la o multime de tinute.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest