Tendinte in lenjeria intima pentru mirese pentru 2013

Tendinte in lenjeria intima pentru mirese pentru 2013

In ziua nuntii sale, pentru o mireasa va fi important sa arate impecabil in fata mirelui si a invitatilor sai, dar pentru a-i reusi acest lucru, trebuie sa se simta increzatoare si confortabil atat in rochia sa de mireasa, cat si in lenjeria intima purtata sub aceasta. Tendintele in lenjeria intima pentru miresele lui 2013 le vei afla in continuare.

1. Lenjeria intima din dantela.

Cand vine vorba de lenjeria intima a mireselor, 2013 este un an al feminitatii si al delicatetii, al culorilor pastelate si siluetelor pur feminine, motiv pentru care lenjeria intima lucrata din dantela este trendul cu cea mai mare amploare.

Orienteaza-te spre deux piece-uri facute din dantela fina (bleu-ciel, roz blush, crem, ivory sau alb mat) si cu siguranta te vei simti sexy si cat se poate de increzatoare atat in ziua nuntii, cat si in noaptea nuntii.

2. Lenjeria intima din matase.

Unul dintre cele mai fine si mai placute materiale pentru lenjeria intima este matasea. Nu numai ca acest material se simte foarte placut pe piele, dar ajuta si la conturarea unei siluete frumoase si feminine. Daca vrei sa te simti minunat in ziua marelui eveniment, opteaza pentru lenjerie intima din matase - chic, sexy si confortabila.

3. Lenjeria intima in stil vintage.

Cel de-al treilea trend ca popularitate in 2013 este cel vintage. Nu-ti fie teama sa alegi lenjerie intima in stil retro, cum ar fi corsetele, lenjeria intima cu talie inalta si body-urile. Alege-ti lenjeria intima in nuante deschise sau pastelate si latura usor retro a look-ului tau va fi  gata.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest