Modele de body-uri pentru mireasa

Modele de body-uri pentru mireasa

Toate miresele isi doresc sa arate exceptional in ziua nuntii! Si ce nu face o dieta intr-un timp scurt, face un body intr-o clipa. Daca vrei sa retusezi micile defecte ale siluetei tale, un body bine structurat, dintr-un material exceptional este cel mai potrivit. El ofera o modelare buna pe sub rochia de mireasa si iti creeaza o imagine de silueta subtire, de clepsidra. Iata 10 body-uri senzuale si modelatoare:

Body mireasa Blush Teddy, www.just4girls.ro. Un body decupat sexy intre picioare confectionat dintr-un material fin, usor elastic cu detalii din dantela. Poarta-l chiar in noaptea nuntii si ofera-i mirelui tau clipe de neuitat!

Body mireasa Naomi de la Gracya, www.cautalenjerie.ro – 162,75 ron. Stilat, body-ul din tul elastic este o propunere din cea mai noua colectie Gracya. Ideal construit pentru a-ti contura perfect formele, intarit cu cinci “balene” dintr-o spuma speciala moale, inchidere laterla cu doua randuri de cleme si push-up pentru a ajuta bustul tau sa creasca cu o marime. Nevinovate si albe, dragute fundite din satin, adauga farmec si mascheaza port-jartierul detasabil. Extrem de delicat, model conceput special pentru mirese.

Body mireasa Irresistible, www.shop.sarrieri.ro - 1.490 ron. Sculpteaza o silueta impecabila cu acest body luxuriant cu cupe triunghi, realizat din dantela Chantilly decorata cu cristale Swarovski. Poarta-l pe dedesubtul unei rochii de mireasa ultra-stylish.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest