Invitatii de nunta personalizate. Idei, preturi, poze

Invitatii de nunta personalizate. Idei, preturi, poze
Invitatii de nunta personalizate. Idei, preturi, poze Invitatii de nunta personalizate. Idei, preturi, poze Invitatii de nunta personalizate. Idei, preturi, poze Invitatii de nunta personalizate. Idei, preturi, poze Invitatii de nunta personalizate. Idei, preturi, poze Invitatii de nunta personalizate. Idei, preturi, poze Invitatii de nunta personalizate. Idei, preturi, poze Invitatii de nunta personalizate. Idei, preturi, poze Invitatii de nunta personalizate. Idei, preturi, poze

Invitatiile de nunta personalizate sunt elementul care adauga o nota de unicitate unui eveniment formal. Acestea scot in evidenta personalitatea si stilul miresei.

Daca vrei sa faci impresie buna invitatilor, incepe cu alegerea produselor de papetarie pe care le gasesti la Asiris.ro.

De aici iti poti alege modelul de invitatie nunta dorit care poate fi personalizat cu un mesaj adresat invitatilor. Textul, designul, culoarea invitatiilor de nunta depind de tine, draga viitoare mireasa.

Tu spui ce anume doresti, iar specialistii te ghideaza pas cu pas spre produsele personalizate dorite. Alege din gama de invitatii nunta personalizate acele modele care te caracterizeaza si spun ceva despre tine.

Spre exemplu, daca esti o mireasa delicata si romantica, invitatiile retro in culori soft denota sensibilitate, in timp ce invitatiile de nunta “Trifoi” arata ca esti o mireasa superstitioasa, care include in ansamblul nuntii detalii norocoase.

Incepe cu dreptul organizarea evenimentului tau si cumpara invitatii de nunta personalizate pe orice culoare doresti.

Asiris.ro iti ofera consultanta de specialitatea in realizarea gamelor cromatice potrivite, indiferent de tema sau de formalitatea nuntii.

Rasfoieste gama variata de invitatii personalizate si opreste-te asupra invitatiilor clasice, moderne, romantice sau vintage de la Asiris.ro daca apreciezi accesoriile de nunta atent realizate.

Alaturi de invitatii nunta personalizate, la Asiris.ro mai poti gasi o multime de felicitari, invitatii botez, cadouri personalizate, meniuri de nunta, plicuri sau carduri de confirmare.

Pagina 1/10

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest