Sfaturi pentru trimiterea invitatiilor de nunta pe ultima suta de metri

Sfaturi pentru trimiterea invitatiilor de nunta pe ultima suta de metri

Incerci sa planifici o nunta in graba si nu stii cum sa te organizezi? Urmeaza cateva sfaturi simple ca sa obtii invitatiile de nunta intr-o clipita sau cauta un program online ca sa realizezi chiar tu aceste articole de papetarie.

Pentru a obtine un feed-back sigur de participare, trimite invitatiile de nunta cu cel putin sase saptamani inainte de eveniment.

Comanda invitatiile la o firma serioasa care trimite promp invitatiile, chiar si in 24 de ore.

Achizitioneaza plicurile si timbrele in avans si completeaza-le cu numele si adresele expeditorului, respectiv ale destinatarului, astfel ca atunci cand sunt invitatiile gata, plicurile sa fie deja pregatite pentru cutia postala.

Roaga-l pe mire si pe domnisoarele de onoare sa te ajute cu invitatiile, mai ales daca vrei sa le realizezi singura cu ajutorul unui program computerizat. Cu cat ai mai multe ajutoare, cu atat invitatiile de nunta vor ajunge mai repede la destinatie.

Solicita un raspuns din partea invitatilor intr-un anumit interval de timp. Cine nu ti-a raspuns la invitatie inseamna ca probabil nu va participa. Oricum, asigura-te ca toata lumea care nu a trimis mesaj de confirmare a primit invitatia contactand telefonic fiecare persoana din lista.

Inainte de a alege un anume tip de invitatie, verifica tendintele sezonului. In functie de trend, de tema nuntii si de stilul personal, selecteaza un model de invitatie adecvat bugetului tau.

Nu mai ai timp suficient la dispozitie pentru trimiterea invitatiilor? Foloseste serviciul postal Priority post sau pur si simplu trimite pe email invitatiile dupa ce le-ai redactat in Word si ai facut o mica prezentare draguta in Power Point, insotita de imagini cu viitorii miri si o melodie romantica.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest