Invitatii de nunta. Stil, design si continut

Invitatii de nunta. Stil, design si continut

Invitatiile de nunta reprezinta stilul mirilor si este prima piesa de puzzle legata de ziua cea mare care le ofera oaspetilor un indiciu despre personalitatea viitorilor insuratei. Invitatiile de nunta creeaza prima impresie despre eveniment. Fie ca sunteti in pas cu moda sau mizati pe traditional, exista o multime de stiluri in categoria invitatiilor de nunta din care un cuplu poate alege pentru apropiata cununie.

Design & continut

Invitatiile de nunta traditionale sunt inca tiparite pe hartie simpla alb-crem sau fildes in cerneala neagra, cu toate ca unele cupluri aleg astazi invitatii amuzante, cu ilustratii colorate, chiar si cu decoratiuni tridimensionale, cum ar fi perle, flori de matase sau panglici pentru a crea un pachet unic care sa reflecte stilurile lor individuale.

Cele mai multe invitații de astazi sunt gravate si costa diferit in functie de tehnica folosita. In timp ce gravura traditionala este un proces costisitor, de lunga durata, la care se foloseste gravura in hartie, termografia este mai rapida si mai putin costisitoare.

Oricare ar fi alegerea voastra, inainte ca invitatiile sa fie scoase la imprimanta, este necesar sa acordati atentie fiecarui detaliu, astfel incat sa nu apara greseli de ortografie, omisiuni sau alte erori. Daca se strecoara greseli de ortografie sau este scris incorect numele invitatilor, chiar si calitatea hartiei, gravura si designul invitatiei palesc.

De obicei, se folosesc carduri cu dimensiunea de 5 1/2 "cu 7 3/8" pentru o foaie pliata peste o data sau de 4 3/8 "cu 5 3/4" pentru o singura carte. Evident ca exista si alte dimensiuni inovatoare, cum ar fi o foaie patrata sau un card ingust pliat si lung. Ori poate preferati un document delicat, zdrentaros, impodobit cu panglici, pene si alte detalii.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest