Top 10 invitatii deosebite pentru nuntile din 2016

Top 10 invitatii deosebite pentru nuntile din 2016
Top 10 invitatii deosebite pentru nuntile din 2016 Top 10 invitatii deosebite pentru nuntile din 2016 Top 10 invitatii deosebite pentru nuntile din 2016 Top 10 invitatii deosebite pentru nuntile din 2016 Top 10 invitatii deosebite pentru nuntile din 2016 Top 10 invitatii deosebite pentru nuntile din 2016 Top 10 invitatii deosebite pentru nuntile din 2016 Top 10 invitatii deosebite pentru nuntile din 2016 Top 10 invitatii deosebite pentru nuntile din 2016

In era digitalului si a Facebook-ului, cand hartia incepe sa se foloseasca tot mai putin, invitatiile de nunta tiparite raman la mare cautare, mai ales daca au un design deosebit.

Fie ca iti cauti modelul dorit pe Internet sau intr-un catalog cu produse de papetarie pentru nunti, trebuie sa ai in minte ca in acest an exista cel putin 10 invitatii de nunta deosebite pe care oaspetii si-ar dori sa le primeasca in cutia postala.

Astfel de invitatii moderne, vintage sau clasice cu taieturi laser iti taie respiratia fie ca urmeaza stilul art deco, sunt inspirate din natura sau simboleaza romantismul. De la invitatiile in care se reflecta frumusetea anilor 1920 la invitatiile de nunta cu design contemporan, aceste produse de papetarie sugereaza personalitatea mirilor si dorinta lor de a-si serba ziua casatoriei in compania celor dragi. Astfel ca invitatiile deosebite pentru nuntile 2016 trebuie sa fie elegante, indiferent de tema lor.

Pentru mirii care se pregatesc sa isi celebreze nunta anul acesta, Asiris.ro este locul de unde isi pot achizitiona invitatii de nunta deosebite cu diferite motive, create manual.

Pagina 1/11

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest