Tendinte in invitatii de nunta pentru vara 2012

Tendinte in invitatii de nunta pentru vara 2012
Tendinte in invitatii de nunta pentru vara 2012 Tendinte in invitatii de nunta pentru vara 2012 Tendinte in invitatii de nunta pentru vara 2012 Tendinte in invitatii de nunta pentru vara 2012 Tendinte in invitatii de nunta pentru vara 2012 Tendinte in invitatii de nunta pentru vara 2012 Tendinte in invitatii de nunta pentru vara 2012 Tendinte in invitatii de nunta pentru vara 2012 Tendinte in invitatii de nunta pentru vara 2012

Invitatiile de nunta cu litere presate sau cele in ivory si negru sunt la fel de elegante si de populare ca intotdeauna. Insa, daca vrei ceva mult mai neobisnuit, care sa reflecte tendintele si spiritul "antrenant" al verii, iata cateva optiuni pentru tine.

Invitatii in culori puternice. Foloseste culorile intr-un design nou si total neasteptat, prin abaterea de la schema tipica de invitatii dreptunghiulare, in ivory sau negru.

Spre exemplu, in loc de a folosi un fond bej cu litere fuchsia, alege un fond fuchsia cu litere bej, sidefate. Vara aceasta, neon este cuvantul de ordine, chiar si in invitatiile de nunta.

La fel de trendy sunt si invitatiile de nunta din carton alb sau ivory sidefat, printate cu litere neon: galben, verde-lime, corai sau fuchsia.

Bucura-te de acest trend si nu-ti fie teama sa mixezi diferinte nuante neon, pentru o invitatie de nunta unica si indrazneata!

Invitatii in culori puternice

Invitatii cu motive rustice. O nunta ideala in natura cere si o invitatie pe masura!

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest