Tendinte in invitatii de nunta pentru 2013

Tendinte in invitatii de nunta pentru 2013
Tendinte in invitatii de nunta pentru 2013 Tendinte in invitatii de nunta pentru 2013 Tendinte in invitatii de nunta pentru 2013

2013 aduce cu el tendinte, trenduri si idei noi atat pentru vestimentatia mirilor si a invitatilor, cat si pentru decoratiuni, marturii de nunta si invitatii. Cand vine vorba de invitatiile de nunta pentru 2013, optiunile tale sunt variate. Care sunt acestea, citeste si afla in continuare.

1. Invitatiile vintage. Nuntile vintage sau retro sunt in trend anul acesta si sunt si destul de usor de pus in practica.

Pentru invitatii, gandeste-te la printuri de dantela (sau chiar dantela aplicata pe invitatii), invitatii cu coperta de catifea, culori pastelate (blush, bleu, verde-menta, gri perlat), printuri de perle sau fotografii alb-negru.

2. Invitatiile colorate. Anul acesta, aproape in orice, accentul se va pune pe culoare si pe paleta cromatica.

Se poarta culorile puternice, indraznete si intense (rosu sangeriu, roz fuchsia, galben, verde crud) si culorile metalice (auriu, argintiu, albastru metalic), asa ca nu te teme sa folosesti astfel de culori in invitatiile tale de nunta!

3. Invitatiile cu modele si printuri. In 2013, printurile si modelele vor ocupa un loc foarte important, de la modelele geometrice, pana la cele mai romantice, usor curbate si ondulate.

Cel mai popular simbol al acestui an (pe care il poti introduce in invitatiile tale) este pasarea. Gandeste-te la invitatii cu printuri de ramuri si pasari, cuiburi cu oua, stoluri de pasari in zbor sau chiar invitatii in forma de pasare.

4. Invitatiile-fotografii. Ai vreo poza preferata, in care sa apari doar tu alaturi de mirele tau?

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest