Mic ghid pentru alegerea invitatiilor de nunta

Mic ghid pentru alegerea invitatiilor de nunta

Unul dintre momentele importante care preced nunta se refera la alegerea invitatiilor. Aceste mici articole de papetarie inseamna mai mult decat informarea oaspetilor despre data desfasurarii evenimentului vostru. Invitatiile transmit ceva despre personalitatea mirilor si au rolul de a-i convinge pe musafiri sa vina la eveniment.

Si nu in ultimul rand invitatiile trebuie sa fie in ton cu decorul nuntii si cu tematica evenimentului in general. Dar, inainte de a trimite invitatii persoanelor apropiate, este necesar sa stiti cati participanti va vor onora cu prezenta lor. In acest sens, urmariti un mic ghid care va ajuta sa alegeti invitatiile de nunta potrivite.

Lista de invitati
Mai intai trebuie sa faceti o lista cu invitatii de baza, dupa ce ati stabilit daca doriti o nunta intima sau de mare anvergura. Apoi este necesar sa aveti la indemana adresa fiecarui destinatar. Daca invitatii fac parte din aceeasi familie si ii gasiti la aceeasi adresa, puteti sa trimiteti o singura invitatie in care sa specificati numele oaspetilor.

Locatia de nunta
Dupa ce lista de invitati este gata, urmeaza in mod logic alegerea locatiei de nunta. Fie ca doriti o nunta la cort sau in aer liber, locatia trebuie sa indeplineasca urmatoarele critetii: sa fie suficient de spatioasa incat invitatii sa nu stea inghesuiti in sala, iar ringul de dans sa fie incapator. Dupa trimiterea invitatiilor, de la acelasi furnizor de nunta puteti comanda si alte articole de papetarie, cum ar fi numerele de masa.

Timpul potrivit pentru trimiterea invitatiilor
Dupa ce v-ati anuntat verbal sau telefonic oaspetii ca intentionati sa va casatoriti si le-ati precizat si data exacta, cu 2-3 luni inainte de nunta se livreaza si invitatiile. Daca data nuntii este programata in perioada concediilor, trimiterea unui "Save the Date"este metoda indicata.

Carduri de confirmare
Cu cel putin o luna inainte de eveniment trebuie sa cunoasteti lista exacta a participantilor. Rugati oaspetii sa va confirme participarea la eveniment pana la o anumita data.

Papetaria de nunta
In functie de formalitatea evenimentului si de preferintele personale, invitatiile pot fi clasice, glamour, moderne sau vintage. Comparati preturile acestor articole de papetarie de la furnizorii de invitatii, iar daca pretul este convenabil, iar calitatea materialelor va multumeste, mai puteti comanda si alte articole de la acelasi furnizor: meniuri, place carduri, inele servet etc.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest