Pe cine inviti la nunta ta si pe cine nu

Pe cine inviti la nunta ta si pe cine nu
Pe cine inviti la nunta ta si pe cine nu Pe cine inviti la nunta ta si pe cine nu Pe cine inviti la nunta ta si pe cine nu Pe cine inviti la nunta ta si pe cine nu Pe cine inviti la nunta ta si pe cine nu Pe cine inviti la nunta ta si pe cine nu Pe cine inviti la nunta ta si pe cine nu Pe cine inviti la nunta ta si pe cine nu

Va casatoriti si ambii vreti sa va fie cele mai importante persoane din viata voastra alaturi in cea mai mare zi din viata.
Inainte de a incepe crearea unei liste de oaspeti, trebuie sa luati in considerare doua lucuri: in primul rand bugetul va dicta cat de mare va fi lista de invitati, in al doilea rand dimensiunea si spatiul din localul unde se va tine petrecerea. Nu puteti invita 50 de persoane daca localul poate gazdui 200, este prea mare si va parea gol, iar daca aveti 200 de invitati nu puteti alege un local in care intra doar 100, nu veti avea loc nici la masa nici pe ringul de dans.

Dupa ce ati hotarat aceste lucruri, trebuie sa va asezati amandoi cu o hartie in fata si sa scrieti cele mai importante persoane, parintii, familia, prietenii din copilarie, vecini, dar sa nu uitati sa ii intrebati si pe nasi daca au invitatii lor pe care vor sa ii invite, pana la urma este o zi importanta si pentru ei. Urmati acesti pasi si cu siguranta va veti da seama impreuna cine merita si cine nu o invitatie la nunta anului 2015.

Personajele cheie de la nunta

In timp ce veti crea aceasta lista veti realiza ca o sa aveti mai multe tipuri de personaje, cum ar fi personajul mama, care se poate infiltra cu usurinta printre invitati pentru a lua pulsul petrecerii, pana la urma ce alta persoana de incredere poti trimite sa faca acest lucru. Personajul tata care impreuna cu nasii pot fi sufletul petrecerii, personajul vampa este acea persoana singura, fara pic de noroc in dragoste care nu zambeste toata seara si pe deasupra arata cel mai bine din toata incaperea, inclusiv fata de mireasa. Personajul betiv probabil este unul dintre cei mai buni prieteni ai mirelui, care a baut un pahar in plus si nimeni nu il mai ia de pe ringul de dans, chiar daca este 6 dimineata, sau in cel mai rau caz acest personaj poate face urat la betie si trebuie tinut in frau de cateva persoane. Fata care prinde buchetul este personajul opus vampei, iar personajul care le stie pe toate dar nu este multumit de nimic, cu siguranta nu va lipsi de pe lista voastra.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest