5 lucruri importante de inclus in lista Save the date

5 lucruri importante de inclus in lista Save the date

Exista cel putin cinci lucruri importante din lista Save the date (salveaza data) pentru nunta de care trebuie sa iti amintesti atunci cand trimiti mesaje scrise invitatilor prin posta sau prin email. Inainte de a pune timbrul pe invitatii sau de a trimite pe cale electronica cate un exemplar din lista "Save the date" oaspetilor, asigura-te ca ai notat toate informatiile posibile de care dispui la momentul respectiv si pe care este bine sa le stie toti nuntasii.

Iata o lista de 5 lucruri importante de inclus in lista Save the date:

1. Site-ul de nunta
Daca ai creat un site web de nunta, unde ai stocat informatii utile despre cazarea la hotel, transportul oaspetilor veniti de departe, harta de orientare prin oras, data nuntii si cateva recomandari vestimentare, adauga la sfarsitul listei numele site-ului tau. In acest fel, invitatii nu iti vor mai cere alte detalii suplimentare despre nunta, ci vor accesa site-ul sau blogul tau de nunta.

2. Adresa locatiei
Adauga in lista Save the date numele locatiei de nunta, al hotelului si adresa completa. In caz ca restaurantul, respectiv hotelul are un site web, ofera si acest link pentru mai multa siguranta.

3. Data nuntii
Acest lucru este principalul motiv pentru care trimiti invitatilor un email cu salvarea datei de nunta, dar entuziasmul te poate face sa pierzi din vedere chiar esentialul. Marcheaza data nuntii cu un simbol sau cifre vizibile, astfel incat toata lumea sa noteze in calendar numarul de zile ramas pana la nunta.

4. O nota personala
Ataseaza o fotografie cu voi doi sau cu verighetele voastre pentru a da o nota personala mesajului. Imaginile ii ajuta pe invitati sa isi aminteasca mai usor data evenimentului.

5. O nota despre invitatie
Save the date este o invitatie neoficiala care se trimite oaspetilor cu aproximativ doua luni inainte de eveniment. Acestia trebuie sa stie ca vor primi in curand si invitatia oficiala, de aceea in lista Save the date trebuie sa mentionezi faptul ca invitatia formala va ajunge la destinatie putin mai tarziu.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest