Invitatii de nunta in alb si negru pentru 2016

 Invitatii de nunta in alb si negru pentru 2016
 Invitatii de nunta in alb si negru pentru 2016  Invitatii de nunta in alb si negru pentru 2016  Invitatii de nunta in alb si negru pentru 2016  Invitatii de nunta in alb si negru pentru 2016  Invitatii de nunta in alb si negru pentru 2016  Invitatii de nunta in alb si negru pentru 2016  Invitatii de nunta in alb si negru pentru 2016  Invitatii de nunta in alb si negru pentru 2016

In categoria produselor de papetarie destinate nuntilor, invitatiile de nunta in alb si negru sunt expresie a rafinamentului si bunului gust al designerilor specializati in arta frumosului.

Invitatiile de nunta in alb si negru sunt realizate in diverse modele si au o multime de motive: pasari, dungi, flori, imprimeuri grafice tip damasc etc. Destinate cu precadere nuntilor clasice si vintage, invitatiile de nunta in alb si negru pot fi albe cu text si model negru, combinate sau cu scris alb pe fond negru.

Fie ca sunt inspirate din natura sau se remarca prin taieturi laser sofisticate, pentru cei care isi doresc invitatii de nunta in alb si negru, noi am selectat cateva modele superbe de pe elegantweddinginvites.com, ce pot fi folosite ca sursa de inspiratie pentru nuntile din 2016.

Pagina 1/9

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest