Invitatii de nunta trasnite si texte inedite pentru invitatiile de nunta

Invitatii de nunta trasnite si texte inedite pentru invitatiile de nunta
Invitatii de nunta trasnite si texte inedite pentru invitatiile de nunta Invitatii de nunta trasnite si texte inedite pentru invitatiile de nunta Invitatii de nunta trasnite si texte inedite pentru invitatiile de nunta Invitatii de nunta trasnite si texte inedite pentru invitatiile de nunta Invitatii de nunta trasnite si texte inedite pentru invitatiile de nunta Invitatii de nunta trasnite si texte inedite pentru invitatiile de nunta Invitatii de nunta trasnite si texte inedite pentru invitatiile de nunta Invitatii de nunta trasnite si texte inedite pentru invitatiile de nunta Invitatii de nunta trasnite si texte inedite pentru invitatiile de nunta

Eleganta sau haioasa, invitatia de nunta trebuie sa te reprezinte. Ea este primul element care garanteaza cat de cool va fi nunta ta. Spune totul despre tematica nuntii tale, despre pasiunile tale, despre tine. Astazi, miresele folosesc invitatiile de nunta pentru a-si exprima personalitatea si originalitatea. Daca te pregatesti de nunta si vrei sa-i inviti pe cei dragi intr-o modalitate amuzanta si care sa starneasca valuri de hohote, ai ajuns pe pagina potrivita!

Invitatii de nunta trasnite

Si pentru ca americanii sunt promotorii invitatiilor de nunta amuzante, te poti inspira din galeria foto, privind modele de invitatii cat se poate de reale. Primul model, in care mama mirelui isi invita oaspetii la nunta fiului ei cu "o dama ieftina de companie" este tare amuzant, insa nu garatam ca toata lumea va gusta gluma. Cel de-al doilea model de invitatie de nunta nu este altceva decat itinerariul unei relatii. "Jill si Matt s-au cunoscut la munca" si de aici, pana la nunta, intreaga lor relatie este explicata amanuntit, prin intermediul unor grafice.

Poti incorpora in invitatia ta "reguli de purtare", cum ar fi poza cu numarul 5, din galeria foto: discutiile sunt permise, interzicerea mancarii si bauturii aduse din exterior, staff-ul va cere oaspetilor ce nu respecta regulile, sa paraseasca evenimentul sau skateboarding-ul interzis.

Sunteti un cuplu haios? Optati pentru modele trasnite: invitatii de nunta ciocolata, placa Ouija, schelet sau invitatie la concert (le gasiti pe www.corndogindustries.com). Sunteti un cuplu clasic, cu pasiuni artistice? Alegeti o invitatie de nunta ce reprezinta un afis de film vechi sau un CD cu muzica. Sunteti pasionati de tehnologie? Iata invitatiile in forma de laptop (poza 7) sau invitatiile pentru fanii jocurilor Atari (poza 6). Invitatiile ce reprezinta caricaturile voastre sunt si ele dementiale (pozele 12, 13, 14). La fel si invitatiile ce reprezinta instantanee haioase cu voi doi, in diferite ipostaze (pozele 17, 18).

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest