Invitatii cu monograma

Invitatii cu monograma
Invitatii cu monograma Invitatii cu monograma Invitatii cu monograma Invitatii cu monograma Invitatii cu monograma Invitatii cu monograma Invitatii cu monograma Invitatii cu monograma

Invitatiile cu monograma sunt acele invitatii nunta imprimate cu initialele mirilor care pot fi folosite in cadrul oricarui eveniment, indiferent de stil si tematica.

De la nuntile formale in stil clasic la nuntile rustice cu formalitate redusa, invitatiile cu monograma simbolizeaza unirea a doua suflete pereche in sfanta casatorie, dar si faptul ca cei doi miri sunt protagonistii principali ai nuntii.

Chiar daca in mod obisnuit numele mirilor apare integral scris la sfarsitul invitatiilor, acest lucru nu inseamna ca cei doi nu isi pot lasa amprenta si prin intermediul initialelor unite de semnul ”si” &.

Scrise in capatul invitatiilor sau pe mijloc, initialele mirilor pot aparea si pe alte produse de papetarie, dar si pe verighete.

Iata cateva modele de invitatii nunta personalizate cu majuscule care au fost folosite de-a lungul timpului si continua sa se poarte si in 2016 pentru ca invitatiile cu monograma sunt atemporale!

Pagina 1/9

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest