Bby tre sa vb. Hai sa ne luam, ce zici, e ok?

Bby tre sa vb. Hai sa ne luam, ce zici, e ok?
Bby tre sa vb. Hai sa ne luam, ce zici, e ok? Bby tre sa vb. Hai sa ne luam, ce zici, e ok? Bby tre sa vb. Hai sa ne luam, ce zici, e ok? Bby tre sa vb. Hai sa ne luam, ce zici, e ok? Bby tre sa vb. Hai sa ne luam, ce zici, e ok? Bby tre sa vb. Hai sa ne luam, ce zici, e ok? Bby tre sa vb. Hai sa ne luam, ce zici, e ok? Bby tre sa vb. Hai sa ne luam, ce zici, e ok? Bby tre sa vb. Hai sa ne luam, ce zici, e ok?

Ce parere aveti despre asa o cerere in casatorie? Da, stim... cand esti indragostit(a) de-a binelea orice prostioara pare romantica, dar parca un sms sau mesaj offline pe messenger cu un continut similar celui de mai sus e cam putin, nu credeti? Ar trebui sa fie ceva mai special, sa existe un inel, o cina romantica sau macar niste lumanari, un vin bun si muzica in surdina.

Nu v-ati saturat de sms-urile prefabricate de sarbatori, de ploaia de urari de bine de pe facebook care insa dispare daca ne trecem ziua de nastere la secret? E cazul sa fim originali, sa avem bunul simt de a face ceva personalizat, sa punem putin din noi in mesajele pe care le transmitem, macar in cazul celor importante, care marcheaza evenimente majore ale vietii noastre.

www.invitatiioriginale.ro

Invitatia la nunta ar trebui sa fie in primul rand memorabila. Nu de alta, dar, dincolo de criteriile estetice, vreti ca oamenii sa tina intr-adevar minte cand e evenimentul, nu-i asa? Nu alegeti criteriul pretului, acesta reprezinta un complex de factori, de la materialele de productie pana la design. Alegeti ce vi se potriveste mai bine, o invitatie scumpa nu inseamna neaparat ca va reprezinta, la fel cum una ieftina poate sa nu vorbeasca suficient de frumos pentru evenimentul dumneavoastra. Fiti originali, nu va opriti la primul model care pare „destul de bun".  Nu alegeti texte dupa „care e cel mai cautat", indrazniti sa spuneti cu cuvintele voastre.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest