Le Chateau

Adresa:

Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucuresti

Le Chateau este castelul din inima Bucurestiului, cea mai eleganta si spectaculosa locatie destinata evenimentelor si ceremoniilor de gala. Le Chateau imbina, intr-o maniera unica, polivalenta unei locatii de mari dimensiuni cu eleganta si somptuozitatea unei adevarate sali de bal din vremea in care aceasta era locul preferat de socializare al nobilimii.

Le Chateau beneficiaza de toate avantajele pozitionarii in centrul orasului si are facilitati tehnologice de ultima generatie, care se intrepatrund ingenios cu materiale de cea mai buna calitate, precum marmura intarsiata, lemnul natural, catifeaua, candelabrele de cristal si o tehnica speciala de decorare a peretilor si a tavanului.

O sala principala de 500 de metri patrati, un lobby gandit special pentru relaxare si socializare, o terasa exterioara de 260 de metri patrati flancata de fantani arteziene si un apartament de lux, special gandit pentru cei care doresc sa nu paraseasca Castelul la finalul unui eveniment reusit. Acestea sunt elementele care definesc o parte din ceea ce reprezinta Le Chateau.

Ansamblul este completat de parcarea proprie cu 80 de locuri si o gradina parca desprinsa din vechile povesti ale Frantei renascentiste, atunci cand decorarea imprejurimilor verzi ale castelelor a fost ridicata la rang de arta. Toate pentru a completa tabloul unui castel autentic, aparut in inima orasului.

Adresa: Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucuresti

Telefon: 0725.333.333 / 0731.230.000

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest