Events & Recreation by Clubul Diplomatic

Adresa:

Sos.Bucuresti-Ploiesti no.2B, Sector 1, Bucuresti, Romania

Events &Recreation by Clubul Diplomatic reprezinta conceptul care defineste perfect nuntile in aer liber-stil American dar si fabuloase petreceri corporate.

Localizati in nordul parcului Herastrau, in una dintre cele mai exclusiviste zone din Bucuresti pe malul lacului, putem afirma ca aici este refugiul urban care incurajeaza spiritul creativ si deschis al celor care ii trec pragul.

Cadrul feeric cu gradina de vara, copacii seculari luminati, piscina, atmosfera incantatoare, pavilionul elegant accesorizat in viziunea dumneavoastra si meniurile personalizate sunt detaliile cheie ce ne indica nunta ideala in aer liber, miri fericiti si invitati vrajiti de frumusetea naturii.

Atat cununia civila cat si cununia religioasa se pot organiza in acelasi loc. Tot ce trebuie facut este sa amenajam un altar in aer liber, in vecinatatea pavilionului, pe zona verde scaunele sunt asezate stanga-dreapta si deja imaginea este luata parca din filme. Gazduim evenimente spectaculoase cu un numar aproximativ de 300 de invitati.

Ne putem exprima imaginatia in cele mai variate forme si asta se vede cu fiecare eveniment organizat in inima naturii...

Adresa: Sos.Bucuresti-Ploiesti no.2B, Sector 1, Bucuresti, Romania 

Telefon: 0724 629 789

E-mail: events@clubul-diplomatic.ro

Website: http://clubuldiplomatic.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/cdrecreationevents

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest