Complexul Cernica

Adresa:

Soseaua Strandului, Pantelimon (padure-lac Cernica)

Complexul Cernica este amplasat in mijlocul naturii, la marginea padurii si a lacului Cernica, la numai 8.6 km de centrul Bucurestiului. O poarta rustica, deschisa larg, imbie pe cei dornici sa petreaca aici o dupa-amiaza frumoasa.

Pe langa salonul interior, mare si frumos decorat, aflat intr-o constructie poligonala cu contraforti decorativi (arhitectura unica datand din 1963, pastrata in continuare), restaurantul dispune si de un generos spatiu de servire in exterior, pe gazon si la marginea lacului.

In cadrul salonului Rustic (asa cum il numim noi), organizam evenimente pentru un numar maxim de 130 de persoane. Spatiul exterior cu o capacitate de 200 de locuri gazduieste in fiecare an diverse evenimente: cununii civile, mot sau turta si diverse aniversari.

In cadrul aceluias complex se afla noul salon si elegant numit Ballroom, de un rafinament, maretie si o eleganta surprinzatoare, un loc perfect pentru o nunta de vis, cu o capacitate maxima de 230 de persoane.

Nu putem sa nu amintim de salonul Porumbita, un cadru intim si relaxant, cu un interior decorat cu obiecte de inspiratie rustica, si foarte primitor cu capacitatea de 100 persoane interior si 100 de persoane pe terasa care gazduieste mai ales iarna diverse tipuri de evenimente la caldura semineului dar si vara unde racoarea isi spune cuvantul.

Fie ca doriti sa petreceti o zi obisnuita sau sa serbati un eveniment important din viata dumneavoastra, restaurantul rustic Porumbita este locul perfect, situat in mijlocul naturii, ofera momente de liniste si relaxare!

Adresa: Soseaua Strandului, Pantelimon (padure-lac Cernica)

Telefon: 021.352.23.50, 0767.741.121, 0744.321.166

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest