Ballrooms by Bamboo

Adresa:

Str. Tuzla, Nr.50, Bucuresti

Ballrooms by Bamboo este un grup de sali de evenimente spectaculoase:

CHANDELIER (capacitate de 230 persoane), HO-LALA (capacitate de 300 persoane), MIRROR (capacitate de 80 persoane), care promite sa intipareasca reusita petrecerii dvs. in memoria invitatilor.

Un eveniment incredibil incepe cu o echipa incredibila - una cu viziune, experienta si pasiune.

Misiunea noastra este succesul absolut al fiecarui eveniment!

Fiecare dintre cele 3 sali, ofera un cadru elegant, un design spectaculos, vedere catre lac, sala MIRROR avand acces si catre piscina. Organizam intalniri de afaceri, evenimente sociale, nunti, botezuri, evenimente corporate, lansari de produse, prezentari de moda, cocktailuri, si multe altele.

CHANDELIER
Sala Chandelier, o locatie bogata in propriul farmec si istoric. Cunoscuta anterior cu numele de Bamboo Ballroom, sala Chandelier, este adeseori aleasa de catre persoane publice, personalitati si oameni de afaceri pentru organizarea celor mai importante evenimente sociale. Cu o capacitate de 230 de locuri, si pozitionare pe malul lacului, sala Chandelier este alegerea ideala pentru celebrarea unei nunti, aniversari, reuniuni sau orice alt eveniment.

HO-LALA
Un eveniment special merita un decor spectaculos, si asta veti regasi in sala HO-LALA. O imagine idilica, cu vedere spre lac, HO-LALA va ofera ambianta perfecta pentru un eveniment memorabil, indiferent daca este un eveniment corporate, o sarbatoare in familie, o gala caritabila sau o petrecere privata. Sala HO-LALA poate gazdui pana la 300 de persoane. Va invitam sa deveniti unul dintre oaspetii nostri distinsi.

MIRROR
Salonul de evenimente care imbina designul sofisticat cu relaxarea. Aceasta locatie fantastica cu o vedere uimitoare spre lac, acces la piscina si un interior ce poate gazdui pana la 80 de persoane, pentru organizarea unui eveniment ce va ramane pe buzele tuturor.

CONTACT:
Str. Tuzla, Nr.50, Bucuresti
Tel: +4 0724 322 189

 

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest