Royal Diamante

Adresa:

B-dul 21Decembrie 1989, nr 1, Cluj-Napoca, Jud. Cluj

Royal Diamante este un magazin online specializat in comercializarea bijuteriilor cu diamante, de la inele de logodna, verighete si cercei pana la bratari si pandantive. Magazinul online este nou pe piata din Romania dar numele are o istorie de peste 35 ani industria diamantelor din Anglia.

Toate bijuteriile sunt realizate si concepute in atelierul propriu din Londra al fabricii partenere, fiecare bijuterie cu diamant beneficiind de un certificat de diamant independent.

Materialele folosite in crearea bijuteriilor sunt aur alb, galben, roz, platina si paladiu. Bijuteriile dispun de preturi semnificativ reduse deoarece materialele si piesele provin de la producatori in-house, preturile fiind cu pana la 60% mai mici decat cele din magazin.

Fiecare diamant este unic, iar pentru Royal Diamante toate cele patru aspecte care ofera valoarea unei bijuterii cu diamante sunt importante, astfel expertii iau in considerare cei 4C – Culoare, Claritate, Taiatura (Cut) si Carate.

Bijuteriile distribuite de Royal Diamante care indeplinesc conditiile optime dispun de certificat de diamante IGI – cea mai cunoscuta institutie de cetificare independenta a pietrelor pretioase si a bijuteriilor, precum si certificat de diamante GIA si certificat AnchorCert.

Aceste company sunt organisme independente de testare care verifica, gradeaza si certifica diamantele prin procesele de examinare de specialitate.

Date de contact:

Showroom: B-dul 21Decembrie 1989, nr 1, Cluj-Napoca, Jud. Cluj
Program: Luni Vineri: 10:00 - 18:00
Telefon: 0741 765 457

Site: https://www.royaldiamante.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/royaldiamante.ro
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCHRxW3JO9ufL2TnhPioNP3w
Pinterest: http://www.pinterest.com/royaldiamante/
Google+: https://plus.google.com/109335217549342210053/about

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest