Diamag

Adresa:

B-dul Unirii nr. 70, Bloc J4, scara 3, etaj 8, ap. 91, Sector 3, Bucuresti

Diamag.ro este magazinul online al unui mic atelier de bijuterii din Bucuresti. Lansat in 2009, magazinul s-a specializat in inele de logodna cu diamant si se remarca prin bijuteriile deosebite si serviciile impecabile pe care le ofera clientilor sai.

Prin tehnicile de productie inovatoare, cum ar fi proiectarea 3D, care se imbina armonios cu metodele traditionale de finisare si tintuire manuala a pietrelor, Diamag este in masura sa ofere clientilor sai bijuterii de calitate exceptionala.

Fiecare inel de logodna vandut la Diamag beneficiaza de atentie deosebita: mai intai este proiectat pe calculator de un designer talentat, apoi turnat din metal de un specialist, si la final finisat de un bijutier cu peste 20 de ani de experienta.

Toate bijuteriile comercializate de Diamag sunt produse proprii, iar diamantele sunt importate direct de la cele mai importante centre de taiere din lume, de aceea iti putem oferi preturi bune pentru calitate impecabila.

Cu experienta de peste 7 ani in comercializarea diamantelor certificate, consultantii Diamag sunt pregatiti sa-ti ofere cele mai bune sfaturi pentru alegerea diamantului perfect.

Pentru a avea certitudinea calitatii, toate diamantele mai mari de 0.18 carate comercializate de noi sunt insotite de certificat international GIA (Gemological Institute of America), cel mai respectat laborator independent de evaluare a diamantelor din lume.

Contact:
Birou prezentari: Bulevardul Unirii nr. 70, Bloc J4, scara 3, etaj 8, ap. 91,
Sector 3, Bucuresti, 030836
Telefon: 021 320 0030  |  0741 342 624

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest