Pastreaza vii amintirile de la nunta prin imaginile video

Pastreaza vii amintirile de la nunta prin imaginile video

Imaginile video de la nunta sunt adesea partea cea mai subestimata din planificarea evenimentului, atunci cand sunt pusi la punct pasii firesti din organizarea unei nunti.

Insa, imaginile video sunt cea mai buna modalitate prin care mirii isi pot pastra vii amintirile de la nunta pentru ca o inregistrare video surprinde exact fiecare moment important din ziua nuntii.

De la rochia de mireasa la culorile florilor, pana la tort si invitati, imaginile video reliefeaza in cele mai mici detalii miscarile, gesturile, zgomotele si tot ce reprezinta un eveniment de o asemenea anvergura.

Optiuni pentru clipurile video de la nunta
Clipurile video de la nunta vin in forme diferite. Organizatorii de evenimente ofera pachete specifice sau “unghiuri” speciale. Exista de asemenea companii care inregistreaza evenimentul integral, de cand incepe si pana se termina.

Nunta poate fi abordata diferit
Relaxat si natural versus formal. In timp ce unii furnizori foto/video surprind aspectele mai relaxate din timpul nuntii, exista cameramani care ofera o abordare mai formala atunci cand captureaza imagini in miscare.

Pentru ca nu exista reguli sau raspunsuri gresite, in final un cuplu are libertatea sa aleaga din ce unghiuri vor sa fie filmati si ce anume trebuie scos in evidenta in peisajul nuntii, cu conditia sa fie surprinse pe camera principalele etape ale nuntii: marsul nuptial, scena in care mirii depun juramintele, dansul mirilor, taierea tortului etc.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest