Tendinte de nunta: 4 capturi videografice HOT

Tendinte de nunta: 4 capturi videografice HOT

Documentare indie

In timp ce la nivel tehnologic, videografia de nunta a parcurs un drum lung in ultimii ani, stilul narativ al povestilor de iubire cu happy-end a progresat impresionant de mult.

Un numar tot mai mare de regizori isi folosesc abilitatile pentru a aplica filmarilor de la nunta un stil propriu care sa reflecte calitatea unui film independent de orice nunta obisnuita. Ideea nu este doar pentru a spune povestea unei nunti, ci pentru a portretiza personajele - conversatiile, reactiile si starea de spirit - in speranta de a oferi privitorului ocazia sa vada dincolo de imaginile de nunta tipice.

Cand creeaza un film in stil indie , cameramanii petrec mai mult timp in camera de editare (ceea ce inseamna ca proiectul in sine este mai costisitor), dar rasplata consta in produsul final : un video de nunta unicat pe care prietenii mirilor sigur vor dori sa il urmareasca in mod repetat.


Fotomontaj 3-D

Acest concept a devenit disponibil pe scara larga in pachetele de fotografie nunta . Imagini statice , care sunt in general prinse pe obiectivul fotografic inainte de ziua nuntii  sunt manipulate digital. La acestea se adauga  efecte speciale tridimensionale si muzica. Produsul finit este un film care poate fi jucat de-a lungul receptiei si va deveni un suvenir pretios pentru miri .

Deoarece tehnica 3D necesita multe ore de editare si este mai scumpa, majoirtatea cuplurilor tind sa foloseasca fotografiile realizate de-a lungul vietii lor, nu fotografii de la ceremonia de nunta reala.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest