Poti avea fotografii minunate la nunta

Poti avea fotografii minunate la nunta
Poti avea fotografii minunate la nunta Poti avea fotografii minunate la nunta Poti avea fotografii minunate la nunta Poti avea fotografii minunate la nunta Poti avea fotografii minunate la nunta Poti avea fotografii minunate la nunta Poti avea fotografii minunate la nunta Poti avea fotografii minunate la nunta Poti avea fotografii minunate la nunta

Alegerea fotografului de nunta apartine, aproape intotdeauna, tie - viitoarea mireasa. Da! Voi, femeile, sunteti mai interesate de frumos, in timp ce barbatii sunt mai preocupati de costuri. Evident ca exista si exceptii, insa ele pot fi numarate pe degetele de la o mana. Iata de ce ma adresez tie. Sunt fotograf de nunta si m-am intalnit cu "tine" de sute de ori in ultimii 10-12 ani. Am incercat de fiecare data sa inteleg cum decizi cine este fotograful tau preferat.

Aceste doua lumi diferite, fotografii de nunta si miresele, se intersecteaza mai mult sau mai putin, avand unele scopuri comune si altele diferite. Pentru ca tu cunosti "lumea mireselor", lasa-ma sa creionez pentru tine portretul fotografului de nunta cu adevarat profesionist.

Primul aspect foarte important este experienta. Crede-ma, nimic nu e mai periculos decat un fotograf incepator, fie el si talentat. Atunci cand exista rutina unor sute de nunti, mintea fotografului poate deveni creativa, fara a fi ocupata cu detalii tehnice. Atunci iau nastere imaginile spectaculoase. Iar tu vrei, fara indoiala, un fotograf cu imaginatie si nu unul ocupat cu intelegerea aparaturii.

Al doilea lucru important este determinarea cu care fotograful urmareste sa realizeze imagini mereu mai bune. Nu ii ridica piedici, sustine-l. Singura ocazie cand fotograful are puterea sa creeze tot ce stie mai bine este sesiunea foto. Atunci exista sansa alegerii unui background care sa te scoata in evidenta. Lumina poate fi studiata pentru a conferi imaginilor un aspect tridimensional. Acorda fotografului toata atentia ta. Si nu uita ca imaginile cu adevarat spectaculoase au nevoie de timp de realizare si de relaxare. Joaca-te, e momentul tau de glorie, acorda-ti suficient timp in ziua nuntii. Daca nu se poate altfel, realizeaza aceasta sesiune de fotografie in alta zi. Sunt fericit cand mirii isi doresc imagini superbe, de aceea iti ofer sesiune de fotografie dupa nunta, indiferent de locatie si de cat dureaza.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest