Montaj secvente video nunti 2016

Montaj secvente video nunti 2016

Un montaj video care arata clipuri video amestecate cu fotografiile de nunta starnesc adesea interesin diferite stadii ale nuntii tale, dar si dupa aceea. Poti include in montajul video secvente editate profesional pentru o coloana sonora personalizata.

Iata cinci momente din ziua nuntii pe care le poti include in montajul video:

Inainte de ceremonie

Multe cupluri aleg sa aiba muzica inregistrata sau chiar un muzician ce canta live, in timp ce invitatii sosesc la ceremonie. Daca nu apare muzica pe fundal, momentul poate fi solemn si tacut, mai ales ca multi dintre oaspeti nu se cunosc. Prin urmare, un montaj video inainte de ceremonie este o idee excelenta ce poate include secvente incepand cu propria copilarie si terminand cu momentul actual.

Capturi video cu servirea bauturilor

Pentru a sparge gheata la nunta, momentul in care invitatii sunt intampinati la nunta cu un pahar de sampanie si piscoturi este un bun inceput care vesteste ca petrecerea poate sa inceapa. Tot in acest montaj video poti include momente de la petrecerea de logodna sau imagini cu pregatirea evenimentului.

 Montaj video cu discursurile oaspetilor

A devenit un obicei tot mai intalnit ca in timpul secventelor  cu discursurile invitatilor sa fie incluse in montaj secvente cu mirii care atrag atentia de la un discurs mai slab. Acest lucru este recomandat pentru discursul invitatilor care nu sunt buni oratori. Un montaj video poate sa ii includa inclusiv pe invitatii care absenteaza de la nunta din motive de sanatate. Acestia pot sa transmita mesaje pentru miri cu urarile de rigoare.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest