5 ponturi importante pentru fotografiile de nunta cu confetti

5 ponturi importante pentru fotografiile de nunta cu confetti
5 ponturi importante pentru fotografiile de nunta cu confetti 5 ponturi importante pentru fotografiile de nunta cu confetti 5 ponturi importante pentru fotografiile de nunta cu confetti 5 ponturi importante pentru fotografiile de nunta cu confetti 5 ponturi importante pentru fotografiile de nunta cu confetti

O fluturare blanda de confetti peste un cuplu proaspat casatorit este o traditie de nunta veche pentru care opteaza cele mai multe perechi de tineri insuratei ca sa celebreze momentul.

Pentru decor si foto & video nunta, cele mai bune confetti raman petalele de flori. Desi iti poti imagina ca pentru fotograf este usor sa surprinda pe obiectiv ploaia cu confetti, in realitate nu este asa.

Daca iti doresti ca fotografiile de nunta cu confetti sa iasa perfect, este indicat sa tii cont de cinci ponturi:

1. Discuta cu fotograful despre acest tip de fotografii
Este amuzant momentul cand invitatii arunca petale sau orez peste cuplurile proaspat casatorite, dar cum totul se petrece atat de repede, fotograful trebuie sa fie pe faza pentru a surprinde actiunea pe obiectiv. Cere-i fotografului sa iti arate mai multe fotografii cu confetti de la alte nunti. In functie de locatie, lumini si unghiul fotografic, imaginile pot iesi perfect cu conditia ca fotograful sa fie unul profesionist.

2. Alege cele mai bune petale pentru fotografiile cu confetti
Exista mai multe tipuri de petale naturale care pot fi folosite pe post de confetti. Alege petale mici cum sunt cele de la florile salbatice pentru ca acestea sunt usoare si se incadreaza delicat in decorul nuntii. Cu cat caderea este mai lenta, cu atat fotograful va avea mai mult timp sa surprinda pe obiectiv aruncarea de confetti peste miri.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest