Fotografia zilei: Amintiri din copilarie

Fotografia zilei: Amintiri din copilarie

Unele dintre cele mai frumoase obiecte pentru decor pe care le poti folosi ca sursa de inspiratie pentru propriul eveniment sunt surprinse in fotografia acestei zile. Pentru o atingere personala, imbraca scaunele mirilor cu fotografii vechi, care incep in copilarie si continua cu adolescenta, dar si cu alte amintiri frumoase, mai apropiate de momentul actual.

Daca esti o viitoare mireasa sentimentala, alege fotografii in care apari alaturi de persoanele care ti-au marcat viata. Este un mod frumos de a le spune celor apropiati cat de mult inseamna pentru tine. Fiecare persoana are amintiri dragi cu locurile natale, cu parintii sau cu prietenii si nu este gresit sa le dai viata la propria nunta.

Cuplurile aflate in prag de nunta isi pot retrai prin intermediul fotografiilor mai vechi istoria propriei vieti. Daca anumite hobby-uri si amintiri iti sunt dragi, cere-le parintilor tai fotografii alb-negru pe care sa le folosesti in sala de receptie.

Cu aceste fotografii poti marca locurile mirilor. De asemenea, daca nu te poti opri la o singura fotografie, realizeaza un poster personalizat in care sa folosesti mai multe imagini alaturate, care spun o poveste despre tine.

Fotografiile vechi sunt perfecte pentru o nunta cu tema ”Amintiri din copilarie”. Aceste accesorii sunt ideale pentru o nunta vintage sau clasica. Invitatii vor adora ideea!

Sursa: Bridalguide.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest